Routebeschrijving


De kerkdiensten worden gehouden in het gebouw van het Leger des Heils, Snijdershof 1 (hoek Maerlant).Grotere kaart weergeven
Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station neemt u stadsbus A richting Atol. U stapt uit bij de tweede halte vanaf het station. Dit is de halte Zuigerplasdreef/Maerlant. U loopt vanaf de bushalte links langs het kantoorgebouw parallel aan de Centrumbrug. Nadat u het kantoorgebouw gepasseerd bent ziet u het parkeerterrein Maerlant voor u. Het kerkgebouw bevindt zich achteraan aan de linkerkant van dit parkeerterrein. Auto Om dit gebouw met de auto te bereiken rijdt u vanaf de A6 afrit 10 (Lelystad/Harderwijk/Dronten) richting Lelystad (Larserdreef). Om de wegwerkzaamheden rond het centrum te vermijden neemt u op de Larserdreef de afslag N309 (richting Sportcentrum De Koploper) en rijdt u verder op de Oostranddreef. Deze weg volgt u door bij alle drie de rotondes rechtdoor te rijden. Na de derde rotonde rijdt u linksaf de Houtribdreef in, richting De Koploper. Vervolgens op de eerstvolgende rotonde links (Parkdreef, De Koploper) en op de kort daarop volgende rotonde rechts (Polderdreef). Na het politiebureau rijdt u rechtsaf richting "Rijksgebouwen" (Maerlant). Aan het eind van deze weg volgt u de bocht naar rechts (parkeerterrein Maerlant).

U vindt het gebouw aan het eind van dit parkeerterrein aan de linkerkant. De ingang naar de kerkzaal is vanaf de Snijdershof gezien aan de achterkant. Let op! De laatste rijen parkeerplaatsen zijn voor betaald parkeren. De eerste rijen zijn vrij.